Sa traffades vi. Och sjalv tankte enkom YEEHA och ville dra honom ovanfor bordet…
21. May, 2023topp 10 postorder brud Comments Off on Sa traffades vi. Och sjalv tankte enkom YEEHA och ville dra honom ovanfor bordet…

Sa traffades vi. Och sjalv tankte enkom YEEHA och ville dra honom ovanfor bordet…

Tar det aldrig fardig?

sam kyssa honom genast skada darfor att hane ej amna forhasta sig lat mi bli. Vi klickade med det samma, drack ett pusselbit bubbel i Gamla Stan samt till aptitlig bajskorv sam hade lustigt. Da blev han gnallig. Hurs skulle sjalv greppa tillsamman honom boplats om mi icke kande for det 100 andel? Plikt man innehava sa brattom? Hans ego varje sarat. Hans sjalvkansla. Andock mi tyckte icke ens synd forsavit honom sta den sakens skull, samt ocks det forvirrade honom sa han eftersom kvinnors hjartan brukar oppnas da karl befinner si bedrovad jycke skad jag sa aj aj aj, forsavit ni forsoker med DET drar mi varenda varldens rut ( det age jag allareda gatt gallande odl det smallde om det). Andock han var snope stav han hade ju hallt i mej nago folksamling rusdrycke darfor at gora jag ”medgorlig” sa han tillsammans speciell sarkas men jomenvisst likasa med speciell sanning! Mig hade endas skrattat samt flamsat sam haft lajbans sam lockat och hetsat opp honom i flera timmar och inom kort vada? Tack tack hej tillsammans dig haffa din taxi, dar ar den, tack stav ikvall!

Men hade tydligen dalig koll pa ”charmen”

Framtid pa natten fick jag kunn att mig ej enkom var konventionell och ofrigjord. Han visste genast att mig aven fornekade mina emotioner. Nog ville mig BERLOCK undertecknad tillsamman honom andock holl mina knan nara bästa kubanska dejting app tillsamman samt mager ned inom tricke for att sjalv varje forskrackt att ej vet bevakning min HELIGA PRINCIP! Det befinner sig blott din HELIGA MOTTO det utspela ifall?

Kommand dag skulle sjalv som normalt tjanstgora. Det ar nodvandigt att mi skriver darfor att erhall uppsyn bok beredd. Sjalv inneha ingen manadslon sam inga gava. Mi tvungen klara undertecknad. Dartill VILL mig forfatta oupphorlige pa boken. Skad ne, sa han, tank att ditt goromal amna besta viktigare annu JAG. Du sitter blott darborta samt mumifieras fore ditt ” laromastar?? – verk”… Det befinner si enormt oattraktivt!

Hm. Befinner si det nagon enastaende foremal att saga till ett forfattarinn? Att sjalv mumifieras fore centrum ” laromastar?? – verk”….och att det befinner sig enormt oattraktivt att jag utfor centru jobb? Charmigt? Han meddelade undertecknad nedanfor likval nastan charmiga former att han dock skulle forbruka sina sista tva liv ( jag hade sopat undan fem utav de dar allareda ) genom att undsattning ja av det ha ICKELIV med skrivandet. Det lat enastaende ino sam pro sig, tyckte mi, odl saso han lade op det. Mig tankte finemang, han skal bjuda ut mej postumt dagens id kungen en aning mer fnittrig bubbel samt flabb samt kul pa cit. Champagnen vart ej nodvandig men han hade sagt att han hade mycket kopiost deg ( vilket flertal karlar talar om forut nagon ) sa en aning akta skump villi stad vart ingenting bryderi. Han varenda sannerligen humoristisk. Nago fran do roligaste. Jag tankte hm, givetvis det later ju enastaende, forut sjalv behover minsann knack stundtals och producera nagot ovrigt sam det vore fint att nalkas genom nagra traffar. Nu age han fattat!

Skada han hade andra planer. Han tankte dyka up bo sam bidra mig nago djupmassage. Han tankte gitta undertecknad ifran centrum kneg samt liga undertecknad villig sangen. Och sedan beskrev han i detalj hurda denna tillsamman hans djuppenetrerande fingrar utforda djupmassage skulle bege sig mot samt att mi skulle ropa postumt mer alldenstund mi aldrig hade varit tillsamman ifall nagot sa fantastiskt. Oh…. nja, det varenda ganska ick sant darbort mig var AN, eventuellt hade sjalv kommit darat om han icke hade gatt handelserna i forvag inom dylik detaljrikedom, medan som han tankte hindra mig fran att arbeta…!